En lyn lördag

ja då e vi mitt i helgen nu då. Veckan har vatt lugn på jobbet med vi lasta den sista akteur veten i måndags sen gjorde jag lita småjobb resten av dagen. så blev de en timme tidigare kväll för jag skulle till lasarettet o se hur de dom sytt hade blitt men det såg bra ut  sa dom. Sen i tisdags så var jag ute på dom plöjda o harvade fälten på båda gårdarna o plocka sten me lastaren så jag gjorde bara det den dagen så blev kväll vid 2 på eftermiddagen. I onsdags så minns jag ente riktigt vatt jag gjorde men va inne på lasarettet den eftermiddagen med o byta nått typ plåster dom satt över näsan. Sen i torsdags så var jag ute o rensa alla brunnar på alla fälten så de va ju blött som fan i marken så man hade en hel jordklump under stövlarna så de va rätt jobbigt o gå där. Så man fick en del kondition den dagen märks att den bara blir sämre o sämre hehe. Sen igår så va jag först på lasarettet i ysatad så plocka dom bort stygnen i näsan sen så va jag ledig från jobbet så plocka undan lite här hemma istället. Sen idag så har jag ente gjort ett piss bara tattt de lugnt så nu ligger jag bara o väntar på att blomman ska komma. Sen får man ju ente missa dansbandskampen ikväll

bara en månad till jul

hallå ja. Jaha då e de söndag kväll snart ny arbetsvecka. I veckan har det varit lugnt på jobbet vi har börjat leverera spannmål så jag har lastat brödvete på lastbilar med lastaren. De e roligt så kör dom de till kvarnamöllan i tågarp uppe vid helsingborg. Så det har kommit två lastbilar på en dag så har man gjort lite småjobb där emellan. Sen i fredags så klanta man ju sig som vanligt. Jag skulle sätta i ett nät i ett hål i väggen så ente fåglarna kan flyga in där o spre ut all säd så satte ag stegen lite snett för där va trångt som fan o komma till så gick jag upp några steg o hoppa lite på den o den verka stå stabilt men sen när jag kommit upp en bit o luta mig framåt så kasa stegen så jag flög me o slog näsan i stegen så de bara pissa blod. Där e ett streck efter mig i maskinhallen där jag gått med blod.Så tryckte jag i lita pApper i näsborrarna så de skulle sluta blöda så kände jag att de blödde en del ännu så titta jag i en spegel så hade jag ju slått upp mig mitt på näsan o hängde en liten lös hudbit så chefen fick köra mig till akuten i ystad så fixa dom tilll de lite sen skicka dom mig till lund så fick dom sy ihopa de. Fast allt e helt annars så man hade ändå tur i oturen o va ju ente ett så jättehögt fall heller va väl 2.5-3 meter högt så de kunde ju va värre.
Sen i lördags så va jag först nere på min gamle skola för brorsan skulle på öppet hus där så va skoj o snacka lita med sina gamla lärare. Sen på eftermiddagen så va jag o tobbe på nova i lund o ordna presesent till en fest vi skulle på sen på kvällen så sen va vi hemma hos han ett tag sen gick vi till festen. O de va en skoj fest som det brukar vara. Så man har vatt lite smått bakis idag men de e sånt man får tåla. Sen va vi me familjen hos mormor en stund i eftermiddags. Alltid skoj o komma o pratame henne.
Nä nu får man sätta i en bra film o sova om en stund. Haj svejs

jögadacks

jaha då va de tisdag idag. Ja helgen va ganska lugn här jobba lite har hemma med att blåste vattenledningar i dom tomma stallarna med tryckluft o i söndags så va vi på typ studiebesök på örtofta sockerbruk. För fassan jobbar ju där så va de visning för dom anställdas anhöriga så fick man gå o åka runt o titta både utomhus o inne i själva fabriken så de va rätt intressant. Den lastaren dom har ute på plattan o för ihopa bedorna me i bunke e en volvo bm L220d tror jag o den tar 17 ton i skopan o när dom för upp i bunken har dom ett 7 meter brett blad så lastbilarna bara tippar både bil o släp på rad sen kommer den me bladet o för upp allt på en gång. Jävligt fräckt o se för där e ju ändå mellan 35-40 ton på en lastbil. Sen nu i veckan har de me vatt lugnt vi har flyttat om lite i maskinhallen där himma för vi ska börja lasta ut vete imorgon så vi fick göra lita plats där. Så har vi bytat ut två fönster me.
Nä nu får man gå o sätta i nån bra film .
Återkommer igen nångång hehe

en vanlig tråkig fredag

haaallllåååååå. ja då väntar en ny helg på en blir väl mest lita jobb härhemma eftersom fassan jobbar på örtofta hela helgen. Annars i veckan har väl ente häntnått speciellt har typ bara plöjt hela veckan så plöjde det sista idag så nu e de klart skönt som fan för det började bli rätt långtråkigt o plöja dag efter dag efter dag. Men så e de o jobba på landet vissa perioder gör man samma sak under lång tid sen vissa perioder e de väldigt lynt. Så när jag hade plöjt klart idag så tvätta jag både plogen o traktorn det tog 4 timmar men rent blev de för 79an såg ju för jävlig ut innan, va bara en stor lerklump.
Sen ikväll så va jag, brorsan o fassan inne på handboll i österporthallen i ystad. Jag e ju ifk supporter om ni ente redan visste de men det gick ente så bra idag förlust med 29-25 mot drott. Ett tag så låg dom under med nio mål men sen drog drott på sig två raka utvisningar samtidigt som det låste sig helt för dom i deras anfallsspel så ifk kom närmare o närmare o med tio minuter kvar av matchen stod det 23-24 men sen tog drott time out o sen låste sig allt för ifk. det är det dom gör fel att när de väl drar ihop sig så e där ingen som vågar skjuta så blir dom varnade för passivt spel osså blir dom stressade osså blir det nånting mitt emellan osså måste dom spela på en jämnare nivå under matcherna för vissa perioder spelar som skit bra sen under andra perioder spelar dom helt hopplöst. Men men dom e ju nykomlingar i elitserien så egentligen har dom allt o vinna egentligen. bättre lycka nästa gång (förhoppningsvis).
nä nu får man se om det går nått vettigt på tv. haj haj

fyllesvinet här

hellu skåningar. Då e de söndag kväll idag snart ny vecka igen. Fan det e ju ente så långt till jul egentligen för tiden går fort vi e ju snart i mittten av november. Ja i veckan har man i princip bara plöjt osså var jag iväg en dag o hämta en ankarkedja utanför flyinge med traktor o vagn tog lita tid men va en spännande utflykt hehe. Sen helgen har osså vatt rolig. Så fort man hade slutat i fredags så va de full fart hemma o göra sig iordning till fest i sjöbo så sen kom ohlander så va han fylletaxi sen va vi o hämta björker i veberöd o kikki utanför blentarp där vi kom lita fel först men till slut kom vi rätt efter att ha vänt några gånger men men roligt hade vi. Sen på festen så supte vi lita osså spela lita spel o snacka o ja lita sånt sen på hemfärden va vi på hydro i veberöd o fick lita nattamad. Så man kom väl ente i säng förrän halv 4 eller nått sånt. Sen på lördagen så hade vi uppvaktning för mor fylla 50 så vi hade mublerat om i hela huset nästan. Så här va väl ungefär 50 gäster totalt men tyckte dom drack dåligt för de e en helvetes massa vin o beer där blev över men de gör ju inget de kan man ju ha själv. Jo de va skitskoj för många av dom träffar man så sällan sen hade vi en kärring till hjälp med att sätta fram mat o diska o sånt så hjälpte jag till lita osså så hon o ja fick va ett litet team men jag hade bara som uppgift att se till att där va fylle på borden o kolla när ttårtan tog slut men de va ju fan va hon snacka man fick ju ente en syn i väret hon hade snackat ihjäl mig på en timme typ hehe. O farmor va osså jävligt rolig hon har sånna sjuka komentarer kan berätta nått hon sa. Hon fick smaka en beer jag drack på 5.6% men den tyckte hon va för svag så sa farfar ja de säger hon ju till allt hehe. Så tyckte hon att vi drack kaffe som kalvar hehe. Så va de några gäster som gick för o ta tårta så gick dom samma väg som utgången e till huset så när dom kom tillbaka så sa hon va fan e ni kvar änn e ni ente körda hehe. Ja vi o min släkt e ente riktigt som alla andra hehe
nä nu får man lägga sig i sängen o se nått bra på tv

helg tvättaren här

ja då va de söndag kväll o en ny jobbe vecka framför sig fast den blir väl typ som den förra skulle jag tro. Ja det har ente hänt nått speciellt i helgen har jobbat här hemma både igår o idag för farsan har ju jobbat denna helg så då får jag sköta de här hemma istället. Så jag har tvättat o smort traktorerna o redskap till dom så har den två axlade vagnen och lastaren kvar sen e allt klart för vinterförvaring. Sen i lördags kväll så var mor hos mormor så va dom på sånn tacksägelse nu sen morfar gick bort sen så åt vi kvällsmiddag hos dom o snacka lita o kolla på svensson, svensson och dansbandskampen. Så det har varit en lyn helg hehe
Nä nu får man leta upp nån rolig söndagsfilm. hörs snart igen

RSS 2.0