snart nytt år

haj haj. Ja då skriver man förmodligen det sista inlägget här detta år. Ska bli skönt att lägga detta året bakom sig för de har varit ett skit år. DEt har hänt för många saker som man inte vill ska hända. Så man kan ente önska mer änn ett bättre kommande år.
Ja på julafton var vi ju himma så kom mormor hit. O dagen började ju jävligt bra...eller ente. Klockan 10 ringde de så svara fassan så hörde jag att de va mormor så tänkte jag att vi skulle ju hämta henne om några timmar så tänkte jag, jaha vad är det nu som har hänt? Jo då hade hon gått o trillt där hemma på uppfarten till huset. Så vi körde dit direkt då o då hade hon ente så farligt ont så va hon lite öm o svullen så vi brydde oss ente om att kolla up de mer så vi for hit o sen fira vi jul precis som planerat. SÅ det blev en tevlig dag sen. Jag fick skivor till o bränna på, fyra filmer, några ölglas, en slips o en jobbjacka osså lita pengar så jag e nöjd.

mormor öppnar en julklapp
 
Men sen dagen efter så va nästan hela hennes arm helt svart blå så körde vi in till akuten o då visade det sig att armen va bruten på några ställen uppevid. Så vi skulle avvakta en 10 dagar o se om det läker själv eller om hon får opereras. Så efter allt detta så har hon stannat kvar hos oss.
Sen nu i mellan dagarna så har de ente hänt så mycket bara tatt de lugnt. Va på fest i sjöbo lördags o de va skoj även om jag va fylletaxi men man får ju turas om att köra. Blir ju bäst så.
Sen inatt så fick mormor så jävla ont i armen så kom körde hon o mor till akuten klockan 3 inatt men dom hade sagt att sånt kommer nu när det ska läka emellanåt så hon fick några tabletter mot värken.
Så ikväll så ska ohlander o putte komma hit. Ska bli riktigt skoj att träffas de gamla gänget sen skolan.
Så gott nytt år på er alla!

julafton nära nu

Hallå. Ja då börjar de bli jul tider nu. Mysigt o se alla ljusstakaro sånt i fönstren. Ja jag vet att det var alldeles för länge sen jag skrev sist men har ente tänkt på de. Men kan väl berätta lite vad som hänt senaste veckan. Förra veckan så jobba jag bara måndag o nsdag. På måndagen så räfsa jag ihopa dom sista löven osså fixa jag ljuset på följevagnen till tröskan för de e ju farligt som fan o köra utan ljus o blinkers när de e mörkt. Sen på onsdagen så laga jag infartsvägen till arrende gården för där varätt mycket hålor i den. Sen så tvåtta jag 7710 o lastaren så dom ente behöver stå rent ner skitade över julen. Så dom dagar jag ente jobba så var jag här hemma o gjorde lita små grajor o fixa julklappar. Så de va en rätt lyn vecka får man säga.
Sen i helgen så var jag o resten av familjen i göteborg. Vi skulle egentligen gått o sätt christer sjögren men det blev inställt så vi fick försöka hitta på nått eget för att vi hade ente tagit något avbokningsskydd. Så vid halv 10 på lördag morgon åkte vi hemifrån så stanna vi i varberg o åt middag. Så bodde vi på ett hotell ca 200 meter från fotbolls arenan Ullevi eller vad den heter. Så va nära cewntralstationen me. Så när vi va framme så gick vi upp på hotellet o la av grajor sen så gick vi runt på stan bland annat i gamla stan o på liseberg. Va riktigt mysigt när det blev mörkt med allt ljus i träd o statyer. Sen så tog vi spårvagnen tillbaka till centralstationen, fösta gången man åker de. Sen va vi ute på en restaurang o åt riktigt fin mad o nån beer blev de me. Sen gick vi till hotellet o titta på dansbandskampen. Cc & Lee skulle ha vunnit tycker jag. Dom va ju fan asgrymma. Men men man kan ente alltid få som man vill. Så när det va slut så gick vi ner i baren på hotellet så tog fassan o jag en beer o en gin o tonic. Sen gick vi ut en kort runda igen sen la vi bara på hotell rummet o tog de lugnt. Sen på söndagen så fick vi en stor frukost buffè. Ente var dag man äter äggröra, bacon, prinskorv, o kötbullar till frukost. Sen så gick vi till nått stort köpcenter så gick vi där 2 timmar sen blev det hemfärd till skåne. Så det har varit en trevlig helg.

Nästa som gått bort

hallå då va denna vecka osså slut. Denna veckahar vatt jävligt lyn jobbade bara två dagar denna vecka så vi har ente så mycke kvar o göra. Sen va jag på lasarettet en morgon o kolla näsan så den läker mycket bra så den kommer nokk o bl grann igen. Sen igår så höll fassan o jag på här hemma på förmiddagen att sätta upp rör som vi ska ha o lasta ut spannmål me sen på lastbilar sen vid middag så ringde dom från orups sjukhus o sa att mors mormor hade dött. Men hon har varit dålig dom sista två veckorna så de va rätt väntat men hon blev ju ändå 97 år gammal o de e ju ente många som blir så gamla men jag kände henne knappt så. Så idag har vi varit o tömt hennes rum där sen åt vi kvällsmad hos mormor innan vi körde.
Har ente hänt så mycket denna vecka så jag kommer ente på mer att skriva så hörs nån gång

RSS 2.0